Turvehoidot

Elämyshoitola Usva tarjoaa myös ihania turvehoitoja, joita ei juuri täälläpäin ole tarjolla. Turvehoito on yhdistelmä hierontaa, lämpimiä turvehauteita sekä liukukuppausta. Todellinen koko kehon hemmotteluhoito, joka ihanasti rentouttaa ja samalla tehokkaasti poistaa monenlaisia jumeja sekä vaivoja. Eikä muuten ennakkoajatuksista poiketen ole lainkaan sotkuista.

Turve tehostaa merkittävästi aineenvaihduntaa ja turpeessa olevat bioaktiiviset aineet hoitavat ihoa. Hoitoturvetta on käytetty menestyksellä ihottumien, psoriasiksen, aknen, hiuspohjan, säärihaavojen, vaippaihottuman, lihassärkyjen, nivelvaivojen, reumaattisten kipujen, turvotuksen, verenkiertohäiriöiden, kuukautiskipujen, vaihdevuosivaivojen, eturauhasvaivojen ym. hoitoon. 

Turvehoidot soveltuvat myös reumasäryn, kulumien sekä urheiluvammojen hoitoon. Akuuteissa tulehduksissa ja urheiluvammojen hoidossa käytetään kylmää turvetta, joka rauhoittaa tulehdusta ja nopeuttaa urheiluvammojen paranemista.

Turvehoidoissa käyttämämme ähtäriläisen LehtoPeat Oy:n Lehtosuon Hoitoturvetta, joka on parasta mahdollista hoitoturvetta.

Hinnasto

Jalkoihin sekä selkä-hartia-alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitetty turve, joka peitetään kelmulla. Kelmun päälle laitetaan turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat todella mukavan lämmön. Hoidettava alue hautuu, ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti.

Sillä aikaa kun turve vaikuttaa jaloissa ja selässä, hierotaan pää ja kädet. Tämän jälkeen turve poistetaan keholta aineenvaihduntaa kiihdyttävällä imukuppihieronnalla, jonka jälkeen lihakset hierotaan käyttäen klassisen hieronnan tekniikoita. Tämä hoito on erittäin tehokas lihasjumeihin. Turpeen lämpö ja imukuppihieronta tehostavat hieronnan vaikutusta.

 

Selän alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitetty turve, joke peitetään kelmulla. Kelmun päälle laitetaan turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat todella mukavan lämmön ja selkä hautuu, ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti.

Sillä aikaa kun turve on selässä, hierotaan pää ja kädet. Tämän jälkeen turve poistetaan iholta aineenvaihduntaa ja verenkiertoa kiihdyttävällä imukuppihieronnalla, jonka jälkeen selkä ja hartiat hierotaan käyttäen klassisen hieronnan tekniikoita. Tämä hoito on erittäin tehokas hartia- ja selkäkipuihin.

 

Jalkojen alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitetty turve, joka peitetään kelmulla. Kelmun päälle laitetaan turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat todella mukava lämmön. Hoidettava alue hautuu ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti.

Sillä aikaa kun turve vaikuttaa jaloissa, hierotaan pää ja kädet. Tämän jälkeen turve poistetaan aineenvaihduntaa kiihdyttävällä imukuppihieronnalla, jonka jälkeen jalat hierotaan käyttäen klassisen hieronnan tekniikkaa.

 
Elämyshoitola Usvan käyntikortit

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!