Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on ihana hemmotteluhoito, joka hellii kehoa ja mieltä. Hoidossa käytetään eri kokoisia lämmitettyjä kiviä. Kivien lämpövaikutuksen ansiosta kudosten elastisuus ja aineenvaihdunta lisääntyvät, joten kuumakivihieronnan avulla päästään vaikuttamaan tavallista syvemmälle kudoksiin. 

Hoito on kivutonta ja niin miellyttävää, että ei ole ollenkaan tavatonta nukahtaa kesken hoidon. Kokovartalohoidossa tavoitteena on koko kehon täydellinen rentoutuminen, puolihoidossa keskitytään asiakkaan toiveiden mukaisiin alueisiin. 

Esteitä hoidolle ovat akuutti infektio, sydämen- tai munuaisten vajaatoiminta, syöpä ja humalatila. Mikäli olet epävarma, soveltuuko hoitomuoto juuri sinulle, olethan yhteydessä [email protected]

Hinnasto

Kuumakivihieronta on ihana hemmotteluhoito, joka hellii kehoa ja mieltä. Hoidossa käytetään eri kokoisia lämmitettyjä kiviä. Kivien lämpövaikutuksen ansiosta kudosten elastisuus ja aineenvaihdunta lisääntyvät, joten hieronnalla päästään vaikuttamaan tavallista syvemmälle kudoksiin. Puolihoidossa käsitellään selkä, niska ja jalat lämpimillä kivillä lempeästi hieroen.

 

Kuumakivihieronta on ihana hemmotteluhoito, joka hellii kehoa ja mieltä. Hoidossa käytetään eri kokoisia lämmitettyjä kiviä. Kivien lämpövaikutuksen ansiosta kudosten elastisuus ja aineenvaihdunta lisääntyvät, joten hieronnalla päästään vaikuttamaan tavallista syvemmälle kudoksiin. Kokovartalohoidon kesto noin 90 min.

 
Rentoutusta kuumakivihieronnan avulla
Kuumakivihieronnassa käytetyt mustat hierontakivet.

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!