Ajanvaraus

Ajanvaraus

Nettiajanvaraus palvelee 24/7.

Ajanvaraukset viestillä (tekstiviesti/whatsapp) puhelinnumeroon 0503078904 tai sähköpostilla [email protected]

Maksutapoina käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Mobilepay.

Epassi Hyvinvointisaldo käy maksutapana seuraaviin jalkahoitopalveluihimme: yksittäisen ongelman hoitaminen, kevyt/klassinen/vaativa jalkahoito, sisäänkasvaneen kynnen oikaisu sekä syylänpoisto.

Epassi on henkilökohtainen, minkä takia sillä ei voi esimerkiksi ostaa lahjakortteja muille kuin itselleen. Huomioithan myös, että jotkin työnantajat ovat saattaneet rajoittaa hyvinvointiedun käyttömahdollisuuksia, joten mahdollisiin rajoituksiin kannattaa tutustua etukäteen.

Epassin hyvinvointisaldolla ja Edenredillä voit maksaa Tytin tekemät urheilu-, klassiset- sekä purentalihashieronnat. 

Tutustu varausehtoihin täältä.

Osoite

Elämyshoitola Usva sijaitsee Seinäjoella Pohjan alueella.

Väinölänkatu 20, 60120 Seinäjoki

Pihasta löydät runsaasti ilmaista parkkitilaa. 

Hoitolaan on esteetön kulku.

Aukioloajat

Hoitola on pääsääntöisesti avoinna ma klo 10-19, ti-pe klo 9-19 ja satunnaisesti lauantaisin. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Vapaat ajat näet aina ajantasaisesti nettiajanvarauksesta. Aina kun ovessa on käännettynä Open-kyltti, tervetuloa sisään.

Huomioithan, että jos saavut paikalle hoidon ollessa kesken, saatat joutua odottamaan palvelua hetken. Voit myös aina varmistaa viestillä, olemmeko paikalla hoitolassa.

Kun tulet hoitoon, pyydämme sinua saapumaan paikalle täsmällisesti. Ei liian aikaisin eikä liian myöhään. 

Lahjakortit

Lahjakorteilla maksettavissa hoidoissa, muista merkitä aikaa netistä varatessasi lisätietoihin lahjakortin koodi!

Voit varata ajan myös tekstiviestillä/WhatsAppilla tai sähköpostilla [email protected] Muista tällöinkin antaa varauksen yhteydessä lahjakortin koodi.

HUOM! Health and Beauty by Storm- lahjakortit kelpaavat sellaisenaan Elämyshoitola Usvan kaikkiin palveluihin ja tuotteisiin lahjakortin voimassaoloajan puitteissa. 

  • Lahjakortti toimii maksuvälineenä kaikkiin normaalihintaisiin hoitopalveluihin sekä tuotteisiin lahjakortille merkityllä summalla. 
  • Lahjakorttia ei voi kohdistaa tiettyyn palveluun tai tietylle yrittäjälle.
  • Lahjakortti tai sen koodi tulee olla mukana, kun sillä halutaan maksaa.
  • Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi, eikä siitä saa rahaa takaisin.
  • Lahjakortilla ei voi ostaa uutta lahjakorttia.
  • Kadonnutta lahjakorttia ei vaihdeta uuteen eikä rahaa palauteta.
  • Lahjakortti tulee käyttää kortin voimassaoloaikana. Vanhentunut lahjakortti ei käy maksuvälineenä eikä vanhentunutta lahjakorttia ei ole mahdollista käyttää, vaan se mitätöityy järjestelmästämme automaattisesti.
  •  Suosittelemme palvelun varaamista mahdollisimman pian lahjakortin saatuasi ajoittaisen ruuhkan vuoksi. Lahjakortin saaja on itse vastuussa hoitoajan varaamisesta ajoissa. Sesonkina (kevät/kesä/pikkujoulukausi) jonot voivat olla jopa 2 kk. Huomioithan myös, että ilta-ajat ovat suosituimpia ja ne voivat olla varattuna ympäri vuoden useamman viikon etukäteen. Älä siis jätä lahjakorttisi käyttöä viimeiseen hetkeen!

Varausehdot

Tehdessään varauksen asiakas sitoutuu noudattamaan Elämyshoitola Usvan varausehtoja.

Peruutukset ja palveluiden siirrot tulee tehdä nettiajanvarausohjelmassa/ tekstiviestitse/ WhatsAppilla viimeistään 48 h ennen varattua aikaa.

Jos sinun tarvitsee siirtää tai peruuttaa varaamasi hoitoaika, teethän sen viimeistään 48 h ennen palvelun alkua. Alle 48 h tehdyistä siirroista ja peruutuksista veloitamme 50 % varatun palvelun normaalihinnasta ja kokonaan peruuttamattomista ajoista 100 %.

Jos olet sairaana, voit siirtää aikaasi kerran veloituksetta uuteen ajankohtaan 1 kk sisällä alkuperäisestä ajasta – myös niissä tapauksissa, joissa ajanvaraukseen on alle 48 h. Huomioithan kuitenkin, että uudella ajalla ei ole enää siirto- tai peruutusmahdollisuutta. Myös sairastapauksissa perutut ajat laskutetaan edellisen kohdan ehtojen mukaisesti.

Otathan ystävällisesti huomioon, että mikäli myöhästyt enemmän kuin 15 minuuttia, saatamme joutua perumaan tai siirtämään aikaasi.

Laadukkaan ja rauhallisen työympäristön sekä  muiden asiakkaiden rentoutumisen takaamiseksi pyydämme jättämään kotiin mahdollisesti häiritsevät tekijät esim. pienet lapset ja lemmikit. Luonnollisesti erikoistapauksissa erikseen etukäteen sovittavissa.

Nämä yhteiset pelisäännöt takaavat sinulle ja muille asiakkaille parhaan mahdollisen palvelukokemuksen.

Huom! Emme tee kynsi- tai ripsipalveluita alle 16-vuotiaille.

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!