Ripset ja kulmat

Elämyshoitola Usvasta löydät kattavat ripsi- ja kulmapalvelut, jotka toteutetaan aina asiakkaan omia ripsiä ja kulmia kunnioittaen. Halusitpa sitten korostaa omien ripsiesi luonnollista kauneutta kestoväreillä tai -taivutuksilla taikka lisätä ripsiisi volyymia sekä näyttävyyttä ripsipidennysten muodossa, onnistuu se meillä vankalla ammattitaidolla. 

Haluamme tarjota sinulle vain parhaan ja kauneimman lopputuloksen! Käytämme hoidoissamme tunnettuja ja laadukkaita tuotteita. Saat meiltä aina ajantasaiset ohjeet ja opastukset käyttämiisi palveluihin, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. Pidämme yllä ammattitaitoamme kouluttautumalla ja seuraamalla alamme muutoksia aktiivisesti.

Toimimme vastuullisesti ja noudatamme kosmetiikkalainsäädäntöä. Tämän vuoksi ikäraja ripsipidennyspalveluissamme on 18 vuotta ja kestovärjäyksissä/-taivutuksissa 16 vuotta.

Hinnasto

Lash lift eli ripsien kestotaivutus tarkoittaa luonnonripsien kemiallista taivuttamista haluttuun muotoon. Käytämme laadukkaita InLei-tuotteita, jotka ovat takaavat hellävaraisen ja luotettavan taivutuksen ripsillesi. Lashliftiin kuuluu aina mukaan ripsien värjäys, ravitseva hoitoaine ripsille sekä värin kestoa ja kiiltoa lisäävä viimeistelytuote. Kestotaivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa.

Brow Lift eli kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Myös kulmien laminoinnin teemme InLein tuotteilla. Palveluun sisältyy lisäksi kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla tai pinseteillä.

Kulmien laminoinnilla saadaan karvan rakennetta muutettua niin, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina. Kulmien laminointi pysyy kulmissa 4-8 viikkoa riippuen mm. omasta karvankasvusyklistä. Yleinen huoltoväli on 4-6 viikkoa.

Sisältää ripsien kestotaivutuksen eli lashliftin, ripsien kestovärjäyksen ja hoitavan lashfillerin sekä kulmien laminoinnin eli browfixin, kulmien muotoilun, kestovärin ja hoitavan browbomberin.

Kulmien muotoilu ja kestovärjäys sekä ripsien värjäys.

Klassisessa ripsienpidennyksessä liimataan yksi kuitu yhteen omaan luonnonripseen. Kuidut ovat paksumpia kuin volyymeissa ja tuuheuteen vaikuttaa omien ripsien määrä. Huom! Olethan yli 18-vuotias? Noudatamme ikärajasuosituksia, jotka koskevat ripsipidennyksiä ja rakennekynsiä.

Yhdistelmä klassista- ja volyymiripsipidennystä. HUOM! Olethan yli 16 vuotias? Noudatamme ikärajasuosituksia jotka koskevat ripsipidennyksiä ja rakennekynsiä

Volyymiripsipidennys, jossa liimataan ripsiviuhkoja yhteen luonnonripseen. Volyymikuiduilla saadaan ilmava pidennys ja asiakkaan toiveesta toteutetaan luonnollinen tai tuuhea lopputulos. HUOM! Olethan yli 16 vuotias? Noudatamme ikärajasuosituksia jotka koskevat ripsipidennyksiä ja rakennekynsiä.

Ripsipidennysten huolto 60min

 

Ripsipidennysten huolto 90min

 

Ripsipidennysten huolto 120min

 

Huolto toisen teknikon tekemiin ripsiin.

 

Kulmien muotoilu pinsetein/lankaamalla/vahalla ja kestovärjäys.

Henna on luonnollinen väri kulmien kestovärjäykseen. Hennalla värjättyjen kulmakarvojen etuna on se, että ne kiinnittyvät ihoon karvojen väliin, mikä saa kulmakarvat näyttämään tuuheimmilta. Hennalla voidaan luoda kulmakarvoille uudet muodot ja täyttää kulmakarvoissa olevat mahdolliset aukot. Henna-väri pysyy iholla 7-14 päivää ja karvoissa jopa 6 viikkoa.

Hennaväreissä ei ole lyijyä, ammoniakkia, vetyperoksidia tai fenyleenidiamiineja. Sävyjä on eri vaihtoehtoja, eikä lopputulos ole punertava. Käsittelyyn kuuluu kulmien muotoilu lankatekniikalla, pinsetein tai vahalla. Käsittelyn jälkeen suosittelemme olemaan kastelematta kulmia 24 tuntiin.

Ripsien värjäys kestovärillä sekä ripsiä hoitava seerumi.

Ripsipidennysten poisto. Sisältää hoitavan ja ravitsevan 3D-filler hoitoaineen ripsille.

Klassisten ripsienpidennysten laitto, Elämyshoitola Usva Seinäjoki

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!