Hinnasto

Jalkahoidot

Akuutin yksittäisen ongelman hoitaminen. (esim. känsät, sisäänkasvanut kynsi, yksittäisen paksuuntuneen kynnen ohennus, kynsien leikkaus). Varattavissa vain omana palvelunaan. Sisältyy muihin jalkahoitoihin.

Jalkakylpy tarvittaessa. Yksittäisten kovettumien tai känsien poisto, kynsien leikkaus ja siistiminen. Jalkavoide.

Klassiseen jalkahoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsinauhojen ja kynsien hoito (hieman paksuuntuneet kynnet, lievästi sisäänkasvaneet kynnet), kovettumien ja känsien poisto, kevyt jalkahieronta sekä kotihoito-ohjeet.  Klassinen jalkahoito sopii sinulle, jos jaloissasi on kovettumia, känsiä ja kyntesi ovat omasta mielestäsi terveet.​

Vaativa jalkahoito sopii sinulle, jos jaloissasi on paljon kovettumaa, känsiä, syyliä sekä ongelmia kynsien kanssa (paksuuntuneet kynnet, sienikynnet, hankalat sisäänkasvaneet kynnet). Vaativaan jalkahoitoon sisältyy mahdollisten syylien poisto koaguloimalla sekä sisäänkasvaneen kynnen leikkaus ja Capoline-nauha eristys. Syylänpoisto Verrutop-liuoksella (30 €) tai sisäänkasvaneen kynnenoikaisu Podofix-oikaisuliuskalla lisämaksusta (25 €/kpl). Vaativan jalkahoidon tekee jalkaterveyttä tukeviin jalkahoitoihin erikoistunut jalkahoitaja ja kosmetologi Veera. 

Jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, kovettumien raspaus, geelilakkaus ja voide.

Sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja siistimisen, geelilakkauksen ja jalkavoiteen. Ei sisällä kovettumien poistoa yms ihon hoitoa.

Varpaankynsien lakkaus tavallisella lakalla (CND Vinylux) jalkahoidon yhteydessä. Lakkapullo kuuluu hoidon hintaan.

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisu ja leikkaus. Hinta sisältää yhden Podofix-aktiiviliuskan asennuksen, toinen liuska + 25 €. Voit varata palvelun yksittäin tai jalkahoidon yhteyteen. Jalkahoidon yhteydessä hinta 25 €.

Syylän poisto koaguloimalla tai Verrutop-hoidolla. Voit varata palvelun yksittäin tai jalkahoidon yhteyteen. Jalkahoidon yhteydessä 30€.

Geelilakkaus varpaille jalkahoidon yhteydessä

Silikoniortoosit käsityönä silikonimassasta esimerkiksi varpaiden erottajiksi, vaivaisenluun korjaajaksi, vasaravarpaiden oikaisuun ja suojaukseen yms.

Vaurioituneen/vioittuneen kynnen uudelleenrakentaminen geelillä tai akryyligeelillä. Ilman geelilakkausta väri nude/kirkas. Voit varata palvelun yksittäin tai jalkahoidon yhteyteen.

Kasvohoidot

Klassinen kasvohoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoito tehdään asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Suosittu hoito myös miehille. Klassinen kasvohoito aloitetaan ihon kaksoispuhdistuksella, jonka jälkeen tehdään kuorinta. Tarvittaessa ihon höyrytys ja epäpuhtauksien sekä miliumien poisto mekaanisesti. Halutessasi hoitoon kuuluu myös kulmien siistiminen sekä muiden ihokarvojen poistaminen kasvoilta. Puhdistuksen jälkeen iholle laitetaan sen tarvitsemat tehoaineet sekä ihotyypin mukainen kasvonaamio. Hoidon kruunaa rentouttava decolteen sekä kasvojen hieronta. Hoidon päätteeksi iholle levitetään tarvittavat loppuvoiteet. Hoidon rentouttavaa vaikutusta lisää Neurosonic-patja, jonka teho perustuu matalataajuiseen värähtelyyn.

Tulokselliset BiON Signature Expert – hoidot ovat kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia biokemiallisia toimintoja, jotka palauttavat iholle hyvinvoivaa tasapainoa sekä terveyttä. Huolellisesti luotujen BiON-erikoishoitojemme painopisteenä ovat kliininen ihonhoito sekä biokemiallisesti vaikuttavat prosessit, jotka tuottavat vertaansa vailla olevia tuloksia. Nämä hoidot ovat kohdistettu asiakaskunnalle, jotka etsivät välittömiä tuloksia kasvohoidoistaan. Kaikkiin BiON Signature Expert-kasvohoitoihin sisältyy tarvittaessa ihon puhdistus ultraäänellä, rentouttava hieronta kasvoille sekä matalatajuiseen värähtelyyn perustuva rentouttava Neurosonic-patja. BiON Signature Expert-hoitokokonaisuuksiin voit tutustua tarkemmin nettisivuilla. Kaikkia BiON Signature Expert – hoitoja suositellaan 3 tai 6 kerran sarjahoitoina. Sarjahoidot -10%. * AHA-Advanced Peel happokuorintahoidoissa ei hierontaa voi tehdä.

Toskani kasvohoidoissa yhdistyy medikaalisen tason kosmetiikkatuotteet sekä Elämyshoitola Usvan rentouttavat ja elämykselliset elementit. Toskani erikoiskasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta (jos ihollesi ei voi tehdä happokuorintaa käytämme entsymaattista kuorintaa), ihoa rauhoittava naamio, hoitotuloksia parantava peel off-naamio sekä loppuvoide. Toskani happohoidot ovat erittäin vaikuttavia ja tehokkaita hoitoja ja tarjoavat ratkaisuja haastaviinkin iho-ongelmiin. Asiakkaan tulee sitoutua myös kotihoitoon parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Usvan 90min erikoiskasvohoidoissa yhdistetään rentouttavaa hierontaa sekä tehokkaita laitehoitoja yhdistettynä ihotyypin mukaisiin hoitotuotteisiin. Käytössämme on erittäin monipuolinen yhdistelmähoitolaite Ditelle 900, joka sisältää erilaisia ultraääni ja sähköhoitomuotoja kasvojen tulokselliseen hoitoon. Hoidossa voidaan antaa esimerkiksi couperosa-ihoa rauhoittavaa stimulaatiovirtaa, hoitaa ja syväpuhdistaa akneihoa tai kiinteyttää poskia, leukalinjaa tai otsaa. Jokainen hoito tai hoitokokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaan, hoito voikin olla joka kerta täysin erilainen. Laitehoidon lisäksi Usvan 90min erikoiskasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, naamio sekä ihotyypin mukaiset seerumit ja hoitovoiteet sekä tietenkin pitkä hieronta dekolteen, kasvojen ja pään alueelle. Hoidon viimeistelee rentouttava ohjelma Neurosonic-patjalla. Nettisivuilta voit lukea lisää erilaisista hoitovaihtoehdoista Usvan 90min erikoiskasvohoidoksi.

Yin Your Skin® kosmeettinen Gua Sha -kasvohoito on lempeän tehokas kasvohoitometodi, jossa yhdistyy kosmeettinen gua sha, sidekudoshieronta sekä lymfahieronta. Hieronta alkaa decoltelta jatkuen niskan ja kasvojen kautta hiuspohjaan. Hoidossa käytetään luonnonkivestä valmistettuja Yin Your Skin® gua sha -kivilastoja, joilla hierotaan tunnustelen ja havainnoin ihon tukoksia, jännityksiä ja niiden avautumista. Hoidon 100min kestosta varsinaista hierontakäsittelyä on minimissään 90 min, joten voit olla varma kokonaisvaltaisesta rentoutumisesta ja upeasta lopputuloksesta.  Kiven helliessä ihon pintaa ja sitä kautta hermostoa rentouttaen, ulottuu kokonaisvaltaiset aktivoivat vaikutukset pintaa syvemmälle. Tämä saa aikaan ihon terveen hehkun ja levänneen mielen.  Hoitoon kuuluu kokonaisvaltaisen hierontakäsittelyn lisäksi alkupuhdistus, hoitoneste sekä hoitoöljy ja pitkä rentouttava ohjelma Neurosonic-patjalla. ​Hoitovaikutus on nähtävillä jo yhdellä hoitokerralla, mutta ne kumuloituvat säännöllisellä käsittelyllä ja kokonaisvaltaisella kauneudenhoidolla. Tästä syystä suosittelemme sarjahoitoa sekä kotona tehtävää gua shaa. Sarjahoitoon sisältyy oma Yin Your Skin® gua sha -kivilasta, sekä kotihoito-ohjeistus. Näin voit helposti ylläpitää hoitovaikutuksia myös kotona.

Kynsipalvelut

Geelilakkaus uudet yksivärinen. Geelilakkaus tehdään oman luonnonkynnen päälle. Manikyyri, pohjageeli, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeeli. Halutessasi koristelut, valitsethan lisäksi koristelupaketin! Suosittelemme geelilakkauksen uusimista 2-3 viikon välein.

Geelilakkauksen huolto yksivärinen. Vanhan lakkauksen poisto, manikyyri, pohjageeli, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeeli. Halutessasi koristelut, valitsethan lisäksi koristelupaketin. Suosittelemme geelilakkauksen uusimista 2-3 viikon välein.

Geelivahvistus huolto yksivärinen. Geelivahvistus tehdään oman luonnonkynnen päälle. Manikyyri, pohjageeli, manikyyrigeeli, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeeli. Suosittelemme geelivahvistuksen uusimista 3-4 viikon välein.

Oman kynnen geelivahvistus yksivärinen. Geelivahvistus tehdään oman luonnonkynnen päälle. Manikyyri, pohjageeli, manikyyrigeeli, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeeli. Suosittelemme geelivahvistuksen uusimista 3-4 viikon välein.

Kynsihuolto uusille asiakkaille. Varaat tämä palvelu, jos sinulla on muualla tehnyt rakennekynnet tai oman kynnen geelivahvistus tai jos olet epävarma, mikä palvelu sinulla on kynsissäsi. Kynsien huolto tehdään geelillä tai akryyligeelillä. Huolto sisältää yhden värin, halutessasi koristelut, varaa lisäksi haluamasi koristelupaketti. Vaihtohuollon aikana ehdimme korjata max 4 kynttä, jos kynsiä on katkennut yli 4kpl varaathan ajan uusiin kynsiin. Ilmoita puuttuvista kynsistä ajanvarauksen yhteydessä. Suosittelemme rakennekynsien huoltoa 3-4 viikon välein. Yli 5 viikon huoltovälillä varaa aika uusiin kynsiin.

IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sopii erityisen hyvin geelilakkauksen, geelivahvistuksen ja rakennekynsien alle luonnonkynttä hoitamaan.

Uudet rakennekynnet sisältää manikyyrin, pohjageelin, rakennekynnet joko geelillä tai akryyligeelillä käyttäen muotteja valitsemassasi pituudessa sekä toivomasi värin. Halutessasi koristelut, lisääthän ne haluamasi koristelupaketin mukaisesti. Lähetä aina kuva kynsistäsi whatsappilla tai tekstiviestillä, kun varaat aikaa uusiin kynsiin. Näin pystymme takaamaan sinulle parhaan mahdollisen kynsipalvelun. Suosittelemme rakennekynsien huoltoväliksi 3-4 viikkoa pituudesta ja elämäntavastasi riippuen.

Uudet rakennekynnet sisältää manikyyrin, pohjageelin, rakennekynnet joko geelillä tai akryyligeelillä käyttäen muotteja valitsemassasi pituudessa sekä toivomasi värin. Halutessasi koristelut, lisääthän ne haluamasi koristelupaketin mukaisesti. Lähetä aina kuva kynsistäsi whatsappilla tai tekstiviestillä, kun varaat aikaa uusiin kynsiin. Näin pystymme takaamaan sinulle parhaan mahdollisen kynsipalvelun. Suosittelemme rakennekynsien huoltoväliksi 3-4 viikkoa pituudesta ja elämäntavastasi riippuen.

Rakennekynsien huolto geelillä tai akryyligeelillä. Huolto sisältää yhden värin, halutessasi koristelut, varaa lisäksi haluamasi koristelupaketti. Huollon hintaan kuuluu yhden kynnen korjaus, seuraavat 5min/8€/kpl. Jos kynsiä on katkennut yli 4kpl varaa aika uusiin kynsiin. Ilmoita puuttuvista kynsistä ajanvarauksen yhteydessä. Suosittelemme rakennekynsien huoltoa 3-4 viikon välein. Yli 5 viikon huoltovälillä varaa aika uusiin kynsiin.

Koristelupaketti kynsipalveluihin

Koristelupaketti kynsipalveluihin

2-4 katkenneen rakennekynnen korjaus huollon yhteydessä. Hinta 8€/kynsi. Jos kynsiä on katkennut enemmän kuin 4kpl, varaa aika uusiin kynsiin. Yhden katkenneen kynnen korjaus kuuluu huollon hintaan.

Koneellinen manikyyri, kynsien muotoonviilaus, kynsinauhaöljy ja käsivoide. Sopii myös miehille!

IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita.

Klassiseen käsihoitoon sisältyy käsien kylvetys, koneellinen manikyyri, käsien kevyt hieronta ja halutessasi lakkaus tavallisella kynsilakalla (lakkapullo kuuluu hoidon hintaan).

Ripset ja kulmat

Lash lift eli ripsien kestotaivutus tarkoittaa luonnonripsien kemiallista taivuttamista haluttuun muotoon. Käytämme laadukkaita InLei-tuotteita, jotka ovat takaavat hellävaraisen ja luotettavan taivutuksen ripsillesi. Lashliftiin kuuluu aina mukaan ripsien värjäys, ravitseva hoitoaine ripsille sekä värin kestoa ja kiiltoa lisäävä viimeistelytuote. Kestotaivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa.

Brow Lift eli kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Myös kulmien laminoinnin teemme InLein tuotteilla. Palveluun sisältyy lisäksi kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla tai pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan rakennetta muutettua niin, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina. Kulmien laminointi pysyy kulmissa 4-8 viikkoa riippuen mm. omasta karvankasvusyklistä. Yleinen huoltoväli on 4-6 viikkoa.

Sisältää ripsien kestotaivutuksen eli lashliftin, ripsien kestovärjäyksen ja hoitavan lashfillerin sekä kulmien laminoinnin eli browfixin, kulmien muotoilun, kestovärin ja hoitavan browbomberin.

Kulmien muotoilu ja kestovärjäys sekä ripsien värjäys.

Klassisessa ripsienpidennyksessä liimataan yksi kuitu yhteen omaan luonnonripseen. Kuidut ovat paksumpia kuin volyymeissa ja tuuheuteen vaikuttaa omien ripsien määrä. Huom! Olethan yli 18-vuotias? Noudatamme ikärajasuosituksia, jotka koskevat ripsipidennyksiä ja rakennekynsiä.

Yhdistelmä klassista- ja volyymiripsipidennystä. HUOM! Olethan yli 16 vuotias? Noudatamme ikärajasuosituksia jotka koskevat ripsipidennyksiä ja rakennekynsiä

Volyymiripsipidennys, jossa liimataan ripsiviuhkoja yhteen luonnonripseen. Volyymikuiduilla saadaan ilmava pidennys ja asiakkaan toiveesta toteutetaan luonnollinen tai tuuhea lopputulos. HUOM! Olethan yli 16 vuotias? Noudatamme ikärajasuosituksia jotka koskevat ripsipidennyksiä ja rakennekynsiä.

Ripsipidennysten huolto 60min

Ripsipidennysten huolto 60min

Ripsipidennysten huolto 60min

huolto toisen teknikon tekemiin ripsiin.

Kulmien muotoilu pinsetein/lankaamalla/vahalla ja kestovärjäys.

Henna on luonnollinen väri kulmien kestovärjäykseen. Hennalla värjättyjen kulmakarvojen etuna on se, että ne kiinnittyvät ihoon karvojen väliin, mikä saa kulmakarvat näyttämään tuuheimmilta. Hennalla voidaan luoda kulmakarvoille uudet muodot ja täyttää kulmakarvoissa olevat mahdolliset aukot. Henna-väri pysyy iholla 7-14 päivää ja karvoissa jopa 6 viikkoa. Hennaväreissä ei ole lyijyä, ammoniakkia, vetyperoksidia tai fenyleenidiamiineja. Sävyjä on eri vaihtoehtoja, eikä lopputulos ole punertava. Käsittelyyn kuuluu kulmien muotoilu lankatekniikalla, pinsetein tai vahalla. Käsittelyn jälkeen suosittelemme olemaan kastelematta kulmia 24 tuntiin.

Ripsien värjäys kestovärillä sekä ripsiä hoitava seerumi.

Ripsipidennysten poisto. Sisältää hoitavan ja ravitsevan 3D-filler hoitoaineen ripsille.

Meikkaukset

Häämeikki. Sisältää koemeikin ja sulhasen puuteroinnin. Koemeikissä meikki tehdään kuten hääpäivänä.

Häämeikki ja sulhasen puuterointi. Sisältää häämeikin suunnittelun (värit, toiveet yms.) ja silmämeikin testauksen ennen hääpäivää.

Säteilevänä juhliin!

Kevyt, raikas ja heleä päivämeikki.

Ihokarvojen poisto (naiset)

Säärten ja bikinirajan sokerointi

Kainaloiden ja bikinirajan sokerointi

Säärten ja bikinirajan sokerointi.

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Brassisokerointi säännöllisesti käyville.

Ihokarvojen poisto sokeroimalla

Ensimmäinen kerta brassisokeroinnissa tai edellisestä brassista kulunut yli 2kk aikaa. Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan kaikki ihokarvat intiimialueelta. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Alkupuhdistus, häiritsevien karvojen poisto kasvojen alueelta (ylähuuli, leuka, posket, halutessasi kulmakarvojen muotoilu) sekä ihoa karvanpoiston jälkeen rauhoittava savinaamio.

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Vain voimassaolevalla opiskelijakortilla. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Koko kehon sokerointi päästä varpaisiin tarvittavilta alueilta. Kasvot, kainalot, käsi- ja olkavarret, selkä, rinta, intiimialue, pakarat, reidet, sääret.

Reisien sokerointi

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Sääret ja reidet. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Ihokarvojen poisto (miehet)

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Kainaloiden ja bikinirajan sokerointi

Ihokarvojen poisto kainaloista. Kainaloiden sokerointi vähentää merkittävästi hikoilua ja epämiellyttäviä hajuhaittoja.

Käsi- ja olkavarsien karvanpoisto

Sokerointi on hellävarainen ja tehokas tapa poistaa ihokarvat.

Sokerointi on hellävarainen ja tehokas tapa poistaa ihokarvat.

Sokerointi on hellävarainen ja tehokas tapa poistaa ihokarvat.

Ihokarvojen poisto valituilta alueilta sokeroimalla.

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Hieronta

Pika-apu kireille ja kipeille lihaksille. Lyhyen ajan takia suositellaan yhdelle ongelma-alueelle.

Klassinen hieronta on pehmytkudosten ja nivelten käsittelyä erilaisin tekniikoin. Klassinen hieronta mm. -Vilkastuttaa veren kiertoa ja lihasten aineenvaihduntaa -Rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua -Parantaa nivelten liikkuvuutta -Rikkoo arpikudosta

50min hieronta 15min rentoutumishetkellä

Klassinen hieronta on pehmytkudosten ja nivelten käsittelyä erilaisin tekniikoin. Klassinen hieronta mm. -Vilkastuttaa veren kiertoa ja lihasten aineenvaihduntaa -Rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua -Parantaa nivelten liikkuvuutta -Rikkoo arpikudosta

80min hieronta päiväunihetkellä.

Klassinen hieronta on pehmytkudosten ja nivelten käsittelyä erilaisin tekniikoin. Klassinen hieronta mm. -Vilkastuttaa veren kiertoa ja lihasten aineenvaihduntaa -Rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua -Parantaa nivelten liikkuvuutta -Rikkoo arpikudosta

Jos aiemmin on tuntunut että kahdenkaan tunnin hieronta-aika ei aivan riitä käsittelyyn niin tässä aika jossa ehtii varmasti käymään koko kehon läpi!

Purentalihasten käsittely soveltuu mm. työssään paljon ääntä käyttäville, TMD-oireista kärsiville ja kontaktilajien harrastajille. Hieronta sisältää niskan, hartian, kaulan, pään, rinnan, kasvojen ja suun lihasten käsittelyä yksilöllisistä tarpeista riippuen.

Kinesioteippaus hieronnan yhteydessä

Urheiluhieronta ei eroa klassisesta hieronnasta tekniikan puolesta. Tärkeää urheilijan käsittelyssä on huomioida milloin treenataan ja miten treenataan sekä missä vaiheessa treenikautta ollaan jotta kropasta saataisiin maksimaalinen hyöty irti eri jaksoissa. Hieronta voi olla suoritukseen valmistavaa, palauttavaa tai avaavaa. Jokaisen urheilijan kanssa kanssa sovitaan hoitosuunnitelma yksilöllisesti.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalainen perinnehoito, jolla voidaan hoitaa monenlaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Hoito kestää noin 90 min (+alkuhaastattelu) ja sen aikana käsitellään koko keho jalanpohjista päälakeen saakka. Hoito on erittäin tehokas erilaisiin kehon kipu- ja pinnetiloihin, ollen silti kivutonta ja miellyttävää. Kyseessä on 3. vuoden opiskelijan tekemä hoito. Huom! Rokotteiden jälkeen 2-3 viikon tauko ennen hoitoon tuloa, koskee myös koronarokotteita.

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalainen perinnehoito, jolla voidaan hoitaa monenlaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Lapsen/nuoren hoito kestää noin 60 min (+alkuhaastattelu) ja sen aikana käsitellään koko keho jalanpohjista päälakeen saakka. Hoito on erittäin tehokas erilaisiin kehon kipu- ja pinnetiloihin, ollen silti kivutonta ja miellyttävää. Hoito voidaan tehdä vain huoltajan suostumuksella ja läsnäollessa (teinien kohdalla neuvoteltavissa). Kyseessä on 3. vuoden opiskelijan tekemä hoito. Huom! Rokotteiden jälkeen 2-3 viikon tauko ennen hoitoon tuloa, koskee myös koronarokotteita.

Rentoutushoidot

Akuuttia stressinlievitystä. Räätälöimme käsittelyn tarpeesi/toiveesi mukaan, esim. yhdistämme päähierontaa ja vyöhyketerapeuttista jalkahierontaa.

Access Bars® on hoito, jossa päässä olevia 32 energiapistettä kevyesti koskettaen/painaen stimuloidaan positiivia muutoksia aivoissa ja eheytetään stressin, ajatusten ja tunteiden sähkömagneettisia osia. Meillä on rajoituksia elämän eri alueilla esimerkiksi kehoon, ihmissuhteisiin, perheeseen, rahaan ja luovuuteen liittyen. Access Bars vapauttaa mielestäsi ja kehostasi nämä rajoittavat ajatukset, tunteet, mietteet ja tuomitsemiset, joilla et enää tee mitään. Hoito tapahtuu hoitopedillä maaten. Tämä hoito sopii kaikille.

Tunnin mittainen aromaterapeuttinen kokovartalohieronta, jossa hierotaan jalat, kädet, selkä ja hartia/niska linja eri hierontatekniikoita hyödyntäen yksilöllisesti valituilla eteerisillä öljyillä. Hoito päättyy Access Barss käsittelyyn jossa taas energisoidaan pään alueen pisteitä.

Access Bars® on hoito, jossa päässä olevia 32 energiapistettä kevyesti koskettaen/painaen stimuloidaan positiivia muutoksia aivoissa ja eheytetään stressin, ajatusten ja tunteiden sähkömagneettisia osia. Meillä on rajoituksia elämän eri alueilla esimerkiksi kehoon, ihmissuhteisiin, perheeseen, rahaan ja luovuuteen liittyen. Access Bars vapauttaa mielestäsi ja kehostasi nämä rajoittavat ajatukset, tunteet, mietteet ja tuomitsemiset, joilla et enää tee mitään. Hoito tapahtuu hoitopedillä maaten ja tämä hoito sopii kaikille.

Asiakas istuu aluksi tuolilla ylävartalo riisuttuna pyyhkeeseen kiedottuna. Hoito aloitetaan kehon valmistamisella hoitoon, jolloin käsitellään päälaki, kämmenet ja jalkapohjat. Seuraavaksi hierotaan pää, niska ja selkärangan alue. Tämän jälkeen asiakas menee selinmakuulle lämpimän huovan alle, jolloin hierotaan kasvot, pää ja korvat pehmein liikkein. Hoidossa käytetään rentouttavaa luomuöljyä. Hoitoon tullessasi ota korut ja kellot pois, varaa rennot vaatteet (voivat hiukan öljyyntyä) ja huivi tms. (hiukset öljyyntyvät). Hoidon jälkeen olo on yleensä tokkurainen, joten olisi hyvä jos pääsisit jatkamaan päivääsi lepäilemällä hoidon jälkeen.

Ayurvedinen hieronta on kokonaisvaltainen hoito, joka tasapainottaa kehoa ja mieltä. Marmapisteiden painelun lisäksi lihaksia hierotaan laajoin lämmittävin ottein. Hoito aloitetaan istuen valmistaen kehoa hoitoon ja jatketaan hoitopöydällä vatsallaan maaten. Hoito tehdään runsaalla lämpimällä öljyllä kehon selkäpuolelle, pitkin sivelyin. Hoidon ajaksi puet päällesi kertakäyttöiset pikkuhousut. Hoidosta voi saada helpotusta nivelten ja lihasten jäykkyyteen, unettomuuteen, päänsärkyyn, migreeniin, ummetukseen ja erilaisiin kiputiloihin. Hoito kestää tunnin. Ensimmäisellä kerralla varataan aikaa hieman enemmän, määritämme kehotyyppisi eli doshan. Hieronnassa käytämme doshasi mukaista öljyä. Hoitoon tullessasi ota korut ja kellot pois, varaa rennot vaatteet (voivat hiukan öljyyntyä), ja huivi tms. (hiukset öljyyntyvät) toki voit käydä hoitolassa suihkussa hoidon jälkeen. Hoitoon riisutaan kaikki vaatteet pois, puet vain kertakäyttöstringit yllesi. Hoidon jälkeen olo on yleensä tokkurainen, joten olisi hyvä, jos pystyisit jatkamaan päivääsi rauhallisesti ja lepäillen hoidon jälkeen. Ayurvedisen perinteen mukaisesti tämä hoito tehdään vain naisille.

Ayurvedinen hieronta on kokonaisvaltainen hoito, joka tasapainottaa kehoa ja mieltä. Marmapisteiden painelun lisäksi lihaksia hierotaan laajoin lämmittävin ottein. Hoito aloitetaan istuen valmistaen kehoa hoitoon ja jatketaan hoitopöydällä vatsallaan maaten. Hoito tehdään runsaalla lämpimällä öljyllä pitkin sivelyin. Hoidosta voi saada helpotusta mm. nivelten ja lihasten jäykkyyteen, unettomuuteen, päänsärkyyn, migreeniin, ummetukseen ja erilaisiin kiputiloihin. Ensimmäisellä kerralla varataan aikaa hieman enemmän, määritämme kehotyyppisi eli doshan. Hieronnassa käytämme doshasi mukaista öljyä. Hoitoon tullessasi ota korut ja kellot pois, varaa rennot vaatteet (voivat hiukan öljyyntyä), ja huivi tms. (hiukset öljyyntyvät) toki voit käydä hoitolassa suihkussa hoidon jälkeen. Hoitoon riisutaan kaikki vaatteet pois, puet vain kertakäyttöstringit yllesi. Hoidon jälkeen olo on yleensä tokkurainen, joten olisi hyvä, jos pystyisit jatkamaan päivääsi rauhallisesti ja lepäillen hoidon jälkeen. Ayurvedisen perinteen mukaisesti tämä hoito tehdään vain naisille.

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Äänimaljojen synnyttämä värähtely saa kehon solut värähtelemään. Äänimaljahoidon vaikutuksina voivat olla verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen. Hoidossa kehon päälle asetetut maljat laitetaan soimaan kevyesti maljoja kopauttamalla, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa.

Chakrojen tasapainotus, eheytys ja puhdistus tiibetiläisiä äänimaljoja käyttäen. Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Äänimaljojen synnyttämä värähtely saa kehon solut värähtelemään. Äänimaljahoidon vaikutuksina voivat olla verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen. Hoidossa kehon päälle asetetut maljat laitetaan soimaan kevyesti maljoja kopauttamalla, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa.

Hoitolassa voi yhdistää Neurosonic-hoidon joko muihin hoitoihin tai tulla vain rentoutumaan patjalle. Hoidon ajaksi päähän saa vastamelukuulokkeet, joista voi kuunnella hoidon ajan rentouttavaa musiikkia. Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta. Neurosonic ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen.

Hoitolassa voi yhdistää Neurosonic-hoidon joko muihin hoitoihin tai tulla vain rentoutumaan patjalle. Hoidon ajaksi päähän saa vastamelukuulokkeet, joista voi kuunnella hoidon ajan rentouttavaa musiikkia. Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta. Neurosonic ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen.

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen terveyttä tukeva hoitomuoto, jossa jalkaterien heijasteita painelemalla ja hieromalla palautetaan kehoon tasapaino. Jalkateristä löytyvät koko kehon heijastealueet eli vyöhykkeet. Vyöhykkeet vaikuttavat jokainen kehon eri osaan, sillä keho heijastuu pienoiskoossa jalkateriin.

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen terveyttä tukeva hoitomuoto, jossa jalkaterien heijasteita painelemalla ja hieromalla palautetaan kehoon tasapaino. Jalkateristä löytyvät koko kehon heijastealueet eli vyöhykkeet. Vyöhykkeet vaikuttavat jokainen kehon eri osaan, sillä keho heijastuu pienoiskoossa jalkateriin. 75min vyöhyketerapiahoidossa käsitellään jalkojen lisäksi niska, hartiat, pää sekä korvat.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on ihana hemmotteluhoito, joka hellii kehoa ja mieltä. Hoidossa käytetään eri kokoisia lämmitettyjä kiviä. Kivien lämpövaikutuksen ansiosta kudosten elastisuus ja aineenvaihdunta lisääntyvät, joten hieronnalla päästään vaikuttamaan tavallista syvemmälle kudoksiin. Puolihoidossa käsitellään selkä, niska ja jalat lämpimillä kivillä lempeästi hieroen.

Kuumakivihieronta on ihana hemmotteluhoito, joka hellii kehoa ja mieltä. Hoidossa käytetään eri kokoisia lämmitettyjä kiviä. Kivien lämpövaikutuksen ansiosta kudosten elastisuus ja aineenvaihdunta lisääntyvät, joten hieronnalla päästään vaikuttamaan tavallista syvemmälle kudoksiin. Kokovartalohoidon kesto noin 90 min.

Turvehoidot

Jalkoihin sekä selkä-hartia-alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitetty turve, joka peitetään kelmulla. Kelmun päälle laitetaan turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat todella mukavan lämmön. Hoidettava alue hautuu, ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti. Sillä aikaa kun turve vaikuttaa jaloissa ja selässä, hierotaan pää ja kädet. Tämän jälkeen turve poistetaan keholta aineenvaihduntaa kiihdyttävällä imukuppihieronnalla, jonka jälkeen lihakset hierotaan käyttäen klassisen hieronnan tekniikoita. Tämä hoito on erittäin tehokas lihasjumeihin. Turpeen lämpö ja imukuppihieronta tehostavat hieronnan vaikutusta.

Jalkoihin sekä selkä-hartia-alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitetty turve, joka peitetään kelmulla. Kelmun päälle laitetaan turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat todella mukavan lämmön. Hoidettava alue hautuu, ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti. Sillä aikaa kun turve vaikuttaa jaloissa ja selässä, hierotaan pää ja kädet. Tämän jälkeen turve poistetaan keholta aineenvaihduntaa kiihdyttävällä imukuppihieronnalla, jonka jälkeen lihakset hierotaan käyttäen klassisen hieronnan tekniikoita. Tämä hoito on erittäin tehokas lihasjumeihin. Turpeen lämpö ja imukuppihieronta tehostavat hieronnan vaikutusta.

Jalkoihin sekä selkä-hartia-alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitetty turve, joka peitetään kelmulla. Kelmun päälle laitetaan turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat todella mukavan lämmön. Hoidettava alue hautuu, ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti. Sillä aikaa kun turve vaikuttaa jaloissa ja selässä, hierotaan pää ja kädet. Tämän jälkeen turve poistetaan keholta aineenvaihduntaa kiihdyttävällä imukuppihieronnalla, jonka jälkeen lihakset hierotaan käyttäen klassisen hieronnan tekniikoita. Tämä hoito on erittäin tehokas lihasjumeihin. Turpeen lämpö ja imukuppihieronta tehostavat hieronnan vaikutusta.

Hemmottelupaketit

 • Usvan Unelma jalkahoito 90min
 • Kuumakivihieronta 60min
 • Usva Bion Signature Expert-erikoiskasvohoito ihotyyppisi mukaisesti 75min. Tähän pakettiin suosittelemme tehokosteuttavaa Hydra Glow-erikoiskasvohoitoa
 • Rentouttava ohjelma Neurosonic-patjalla
 • Turvehoito selkä-hartia alueelle (sisältää hieronnan).
 • Usva Bion Signature Expert-erikoiskasvohoito ihotyyppisi mukaisesti 75min. Tähän pakettiin suosittelemme syväpuhdistavaa Deep Detox-erikoiskasvohoitoa
 • Rentouttava ohjelma Neurosonic-patjalla
 • 50min hieronta
 • Klassinen jalkahoito
 • Kevyt manikyyri
 • kulmien ja ripsien värjäys
 • Kuumakivihieronta 90min
 • Usva Bion Signature Expert-erikoiskasvohoito ihotyyppisi mukaisesti 75min. Tähän pakettiin suosittelemme kirkastavaa C-Brighten & Antioxidant-kasvohoitoa
 • Rentouttava ohjelma Neurosonic-patjalla
 • Päähieronta
 • Vyöhyketerapia jaloille
 • Rentouttava ohjelma Neurosonic-patjalla
 • Usvan Unelma – hemmotteleva luksusmanikyyri
 • Geelilakkaus
 • Lashlift + browlift paketti
 • Usva Bion Signature Expert-erikoiskasvohoito ihotyyppisi mukaisesti 75min. Tähän pakettiin suosittelemme kirkastavaa ja uudistavaa Enzyme Bliss-erikoiskasvohoitoa
 • Rentouttava ohjelma Neurosonic-patjalla
 • Kevyt jalkahoito ja geelilakkaus varpaille

Usvan Unelma

Usvan Unelma jalkahoidossa saat kokonaisvaltaisen rentoutuksen jaloillesi. Usvan Unelma jalkahoito sisältää aromaattisen jalkakylvyn, jalkaterän kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon, kynsien lakkauksen (geeilakkaus/tavallinen) ja rentouttavan hieronnan sekä tehokosteuttavan naamion jaloille. Hoidon aikana saat nauttia aromaterapeuttisista tuoksuista sekä hoitavasta äänimaailmasta.

Usvan Unelma – kasvohoito vie sinut matkalle omaan sisimpääsi. Usvan Unelma-hoitokokonaisuuksiin räätälöity musiikki ja rentouttava matalataajuiseen värähtelyyn perustuva Neurosonic-patja saavat hermostosi rauhoittumaan samalla kun saat kasvoillesi ihanan tehokosteuttavan ja kirkastavan kasvohoidon. Hoito aloitetaan aromaattisella yrttijalkakylvyllä ja niska-hartia hieronnalla. Tämän jälkeen kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle tehdään alkupuhdistus sekä kuorinta, jonka vaikutuksen aikana saat kevyen akupainantahieronnan jaloillesi. Kasvohoitoa jatketaan naamiolla, jonka vaikutusajan saat rentoutua Neurosonic-patjalla. Hoito viimeistellään pitkällä hieronnalla dekolteen, kaulan, kasvojen ja pään alueelle. Hoidon päätteeksi ihollesi imeytetään kosteuttava ampulli sekä loppuvoiteet.

Usvan Unelma- hemmotteleva luksusmanikyyri sisältää käsien kylvetyksen, kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon (koneellinen manikyyri) sekä rentouttavan hieronnan käsien ihoa kosteuttavalla voiteella, kosteuttavan naamion käsille sekä kynsien lakkauksen tavallisella kynsilakalla. Lakkapullo kuuluu hoidon hintaan. Hoito tehdään hoitopedillä puoli-istuvassa asennossa, joten pystyt rentoutumaan täydellisesti hoidon aikana. Usvan Unelma hoitoihin sisältyy aina hoitava ja renouttava ääni- ja tuoksumaailma.

Kulmien täydellinen muotoilu vahaamalla/lankaamalla/pinseteillä ja mittaaminen kasvoihisi sopivaksi Golden ratio-työkalulla. Kulmien ihon kuorinta, värjäys kestovärillä ombre-tekniikalla sekä hoitava 3D filler. Hoitopakettiin kuuluu myös rentouttava ohjelma Neurosonic-patjalla sekä hoitava ääni- ja tuoksumaailma.

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!