Kasvohoidot

Elämyshoitola Usvan kasvohoidot räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeita vastaamaan ja niissä käytettävä ihonhoitosarja valitaan sen mukaan. Ihonhoitosarjoista käytössämme BiON Skincare, Djusie sekä Toskani.

Olemme luoneet kasvohoidoistamme kokonaisvaltaisesti rentouttavia kokonaisuuksia, joissa yhdistyy Neurosonic-patjan matalataajuinen värähtely, laadukkaat ja tehokkaat tuotteemme sekä rentouttava ilmapiiri. Siinä hetkessä sinä ja ihosi olette tärkeimpiä.

Hinnasto

Klassinen kasvohoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoito tehdään asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Suosittu hoito myös miehille. Klassinen kasvohoito aloitetaan ihon kaksoispuhdistuksella, jonka jälkeen tehdään kuorinta. Tarvittaessa ihon höyrytys ja epäpuhtauksien sekä miliumien poisto mekaanisesti. Halutessasi hoitoon kuuluu myös kulmien siistiminen sekä muiden ihokarvojen poistaminen kasvoilta.

Puhdistuksen jälkeen iho kosteutaan ja iholle sivellään ihotyypin mukainen kasvonaamio. Hoidon kruunaa rentouttava decolteen sekä kasvojen hieronta. Hoidon päätteeksi iholle levitetään ihon kaipaamat loppuvoiteet. Hoidon rentouttavaa vaikutusta lisää Neurosonic-patja, jonka teho perustuu matalataajuiseen värähtelyyn.

Tulokselliset BiON Signature Expert – hoidot ovat kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia biokemiallisia toimintoja, jotka palauttavat iholle hyvinvoivaa tasapainoa sekä terveyttä. Huolellisesti luotujen BiON-erikoishoitojen painopisteenä ovat kliininen ihonhoito sekä biokemiallisesti vaikuttavat prosessit, jotka tuottavat vertaansa vailla olevia tuloksia. Nämä hoidot ovat kohdistettu asiakaskunnalle, jotka etsivät välittömiä tuloksia kasvohoidoistaan.

Kaikkiin BiON Signature Expert-kasvohoitoihin sisältyy tarvittaessa ihon puhdistus ultraäänellä, rentouttava hieronta kasvoille sekä matalatajuiseen värähtelyyn perustuva rentouttava Neurosonic-patja. BiON Signature Expert-hoitokokonaisuuksiin voit tutustua tarkemmin blogissa.

BiON Signature Expert – hoitoja suositellaan 3 tai 6 kerran sarjahoitoina. Sarjahoidot -10%.

Toskani kasvohoidoissa yhdistyy medikaalisen tason kosmetiikkatuotteet sekä Elämyshoitola Usvan rentouttavat ja elämykselliset elementit. Toskani erikoiskasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta (jos ihollesi ei voi tehdä happokuorintaa käytämme entsymaattista kuorintaa), ihoa rauhoittava naamio, hoitotuloksia parantava peel off-naamio sekä loppuvoide.

Toskani happohoidot ovat erittäin vaikuttavia ja tehokkaita hoitoja ja tarjoavat ratkaisuja haastaviinkin iho-ongelmiin. Asiakkaan tulee sitoutua myös kotihoitoon parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Usvan 90min erikoiskasvohoidoissa yhdistetään rentouttavaa hierontaa sekä tehokkaita laitehoitoja yhdistettynä ihotyypin mukaisiin hoitotuotteisiin. Käytössämme on erittäin monipuolinen yhdistelmähoitolaite Ditelle 900, joka sisältää erilaisia ultraääni ja sähköhoitomuotoja kasvojen tulokselliseen hoitoon.

Hoidossa voidaan antaa esimerkiksi couperosa-ihoa rauhoittavaa stimulaatiovirtaa, hoitaa ja syväpuhdistaa akneihoa tai kiinteyttää poskia, leukalinjaa tai otsaa. Jokainen hoito tai hoitokokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaan, hoito voikin olla joka kerta täysin erilainen.

Laitehoidon lisäksi Usvan 90min erikoiskasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, naamio sekä ihotyypin mukaiset seerumit ja hoitovoiteet sekä tietenkin pitkä hieronta dekolteen, kasvojen ja pään alueelle. Hoidon viimeistelee rentouttava ohjelma Neurosonic-patjalla. 

Blogista voit lukea lisätietoa erilaisista hoitovaihtoehdoista Usvan 90 min erikoiskasvohoitoon.

Yin Your Skin® kosmeettinen Gua Sha -kasvohoito on lempeän tehokas kasvohoitometodi, jossa yhdistyy kosmeettinen gua sha, sidekudoshieronta sekä lymfahieronta. Hieronta alkaa decoltelta jatkuen niskan ja kasvojen kautta hiuspohjaan. Hoidossa käytetään luonnonkivestä valmistettuja Yin Your Skin® gua sha -kivilastoja, joilla hierotaan tunnustelen ja havainnoin ihon tukoksia, jännityksiä ja niiden avautumista.

Hoidon 100min kestosta varsinaista hierontakäsittelyä on minimissään 90 min, joten voit olla varma kokonaisvaltaisesta rentoutumisesta ja upeasta lopputuloksesta.  Kiven helliessä ihon pintaa ja sitä kautta hermostoa rentouttaen, ulottuu kokonaisvaltaiset aktivoivat vaikutukset pintaa syvemmälle. Tämä saa aikaan ihon terveen hehkun ja levänneen mielen.

Hoitoon kuuluu kokonaisvaltaisen hierontakäsittelyn lisäksi alkupuhdistus, hoitoneste sekä hoitoöljy, jotka kaikki ovat suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja pitkä rentouttava ohjelma Neurosonic-patjalla. ​Hoitovaikutus on nähtävillä jo yhdellä hoitokerralla, mutta ne kumuloituvat säännöllisellä käsittelyllä ja kokonaisvaltaisella kauneudenhoidolla. Tästä syystä suosittelemme sarjahoitoa sekä kotona tehtävää gua shaa. Sarjahoitoon sisältyy oma Yin Your Skin® gua sha -kivilasta, sekä kotihoito-ohjeistus. Näin voit helposti ylläpitää hoitovaikutuksia myös kotona.

Käytössämme olevat ihonhoitosarjat

Djusie

Djusien ihonhoito- ja tuotefilosofiassa luonto on toiminut suurena innoittajana. Vain luonnon raaka-aineet ovat riittävän laadukkaita ihollesi. Luonnossa ei ole mitään turhaa, eikä myöskään Djusien tuotteissa. Jokaisella käytetyllä raaka-aineella on oma tärkeä funktionsa.

Djusien tuotteet valmistetaan kasvikunnan raaka-aineista ja kotimaisista aktiiviaineista. Tähtiraaka-aineita ovat lakkakääpä ja ruusukvitteni, jota kutsutaan myös pohjolan sitruunaksi.

Djusien ihonhoitofilosofia perustuu mehukkaaseen ihoon, joka on kuulas, kosteutettu, napakka, elinvoimainen ja kirkas, niin sisältä kuin ulkoa. Sen salaisuus on runsas kosteutus, ihanteellinen pH-tasapaino sekä vahva ihon suojabarriääri, joka on terveen ihon perusta.

Kehon, mielen ja sielun tasapaino hohtaa silmistä kirkkautena ja ihosta kuulautena, jolla ei ole mitään tekemistä iän tai ihon virheettömyyden kanssa. Iho-ongelmat sen sijaan ovat usein arvokkaita viestejä sisimmästä. Autamme sinua tulkitsemaan niitä ja hoitamaan ihoasi kokonaisvaltaisesti.

”Ihosi heijastelee sisäistä maailmaasi, hyvinvointiasi ja itsetuntoasi. Haluamme, että tunnistat oman todellisen kauneutesi, joka sinussa jo on.”

Djusie-ihonhoitosarja on käytössä Yin Your Skin® – hoidoissa.

BiON Skincare

BiON Skincare on Suomessakin menestyksen saavuttanut klinikkatasoinen ammattikosmetiikkasarja Yhdysvalloista. Se edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, keskittyen uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja.

Sarjan tuotteet eivät keskity hillitsemään pelkästään näkyviä iho-oireita. Ne pohjautuvat ainutlaatuiseen syyseuraus-menetelmään eli suoraan ongelman juurelle. Tuotteissa yhdistyy luonnon ja tieteen parhaimmat puolet. Näin saavutetaan tuloksia ilman perusteetonta ihoärsytystä tehokkaasta anti-age-hoidosta moderniin akneihon hoitoon ja kaikkeen siltä väliltä.

Luonto tarjoaa ihonhoidossa hitaamman ja tasaisemman etenemisen, tiede tarjoaa edistyneempiä ja biologisesti aktiivisempia ainesosia, jotka yhdistyessään edistyneen bioteknologian avulla tarjoavat iholle polun kohti tuloksellista hyvinvointia sekä terveyttä. 

BiON Skincaren tuotteilla on saavutettu merkittäviä tuloksia muun muassa aknen sekä ruusufinnin eli acne rosacean hoidossa. Tuotteiden käytöllä ja BiON-kosmetologin asiantuntemuksella akne on mahdollista saada hallintaan jopa yli 90 % kaikista tapauksista. 

Toskani

Toskani on lääketieteellinen kosmetiikkayritys, jonka oma laboratorio Barcelonassa luo ja valmistaa kosmetiikkaa, mesoterapia-, ja kuorintatuotteita. Heidän tuotekehityksensä nojaa vahvasti farmaseuttiseen tietotaitoon. Toskanin tuotteissa käytetään uusimman sukupolven vaikuttavia ainesosia kuten peptidejä, biorevitalisaattoreita sekä liposomaalisia aktiiviaineita. 

Toskanin medikaaliset hoidot parantavat kokonaisvaltaisesti ihon laatua, hoitavat ikääntymismuutoksia sekä haastaviakin iho-ongelmia kuten akne, aknearvet sekä pigmenttihäiriöt. 

Laajasta tuotevalikoimasta löytyy erityyppisiä ja ihon eri syvyyteen vaikuttavia kemiallisia kuorintatuotteita. Kuorintojen eri prosentit, koostumukset sekä pH-tasot mukautuvat kaikille ihotyypeille ja monenlaisiin iho-ongelmiin. Tuotteet eivät pidä sisällään hajusteita tai muita lisäaineita, näin minimoidaan allergiset reaktiot ja muut sivuvaikutukset.

Paras tulos medikaalisilla hoidoilla saadaan sarjahoitona, mutta jo yksi hoitokerta kirkastaa ja tasoittaa ihoa.

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!