Jalkahoidot

Terveet ja kauniit jalat ovat jokaisen etuoikeus ja osa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Elämyshoitola Usvassa kosmetologimme tarjoavat avun kaiken tasoisiin jalkaongelmiin, hoidamme niin yksittäiset akuutit jalkaongelmat, klassisen jalkahoidon kuin kokonaisvaltaiset jalkojen hemmotteluhoidot (ks. Usvan Unelma-jalkahoito). Jalkahoitaja Veera Storm hoitaa haastaviakin jalkaongelmia Vaativassa jalkahoidossa. 

Kaikki jalkahoitomme sopivat myös diabeetikoille. 

Hinnasto

Akuutin yksittäisen ongelman hoitaminen. (esim. känsät, sisäänkasvanut kynsi, yksittäisen paksuuntuneen kynnen ohennus, kynsien leikkaus). Varattavissa vain omana palvelunaan. Sisältyy muihin jalkahoitoihin.

Jalkakylpy tarvittaessa. Yksittäisten kovettumien tai känsien poisto, kynsien leikkaus ja siistiminen. Jalkavoide. Tämä palvelu sopii sinulle, jos tarviset vain kynsien leikkaamista. 

Klassiseen jalkahoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsinauhojen ja kynsien hoito (hieman paksuuntuneet kynnet, lievästi sisäänkasvaneet kynnet), kovettumien ja känsien poisto, kevyt jalkahieronta sekä kotihoito-ohjeet.  Klassinen jalkahoito sopii sinulle, jos jaloissasi on kovettumia, känsiä ja kyntesi ovat omasta mielestäsi terveet.​

Vaativa jalkahoito sopii sinulle, jos jaloissasi on paljon kovettumaa, känsiä, syyliä sekä ongelmia kynsien kanssa (paksuuntuneet kynnet, sienikynnet, hankalat sisäänkasvaneet kynnet). Vaativaan jalkahoitoon sisältyy mahdollisten syylien poisto koaguloimalla sekä sisäänkasvaneen kynnen leikkaus ja Capoline-nauha eristys. Syylänpoisto Verrutop-liuoksella (30 €) tai sisäänkasvaneen kynnenoikaisu Podofix-oikaisuliuskalla lisämaksusta (25 €/kpl). Vaativan jalkahoidon tekee jalkaterveyttä tukeviin jalkahoitoihin erikoistunut jalkahoitaja ja kosmetologi Veera. Jos olet epävarma tarvitsetko vaativan vai klassisen jalkahoidon, valitse vaativa jalkahoito, vaativan jalkahoidon voi aina muuttaa tarpeen mukaan klassikseksi mutta toisinpäin se ei onnistu. 

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisu ja leikkaus. Hinta sisältää yhden Podofix-aktiiviliuskan asennuksen, toinen liuska + 25 €. Voit varata palvelun yksittäin tai jalkahoidon yhteyteen. Jalkahoidon yhteydessä hinta 25 €.

Syylän poisto koaguloimalla tai Verrutop-hoidolla. Voit varata palvelun yksittäin tai jalkahoidon yhteyteen. Jalkahoidon yhteydessä 30€.

Sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja siistimisen, geelilakkauksen ja jalkavoiteen. Ei sisällä kovettumien poistoa yms ihon hoitoa.

Varpaankynsien lakkaus tavallisella lakalla (CND Vinylux) jalkahoidon yhteydessä. Lakkapullo kuuluu hoidon hintaan. Tehdään vain terveille kynsille. 

Geelilakkaus varpaille jalkahoidon yhteydessä. Voidaan tehdä vain terveille kynsille. 

Jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, kovettumien raspaus, geelilakkaus ja voide. Geelilakkaus voidaan tehdä vain terveille kynsille. 

Silikoniortoosit käsityönä silikonimassasta esimerkiksi varpaiden erottajiksi, vaivaisenluun korjaajaksi, vasaravarpaiden oikaisuun ja suojaukseen yms.

Vaurioituneen/vioittuneen kynnen uudelleenrakentaminen geelillä tai akryyligeelillä. Ilman geelilakkausta väri nude/kirkas. Suosittelemme palvelun varaamista toisen jalkahoitopalvelun yhteyteen.

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!