Kynsipalvelut

Meille on todella tärkeää löytää ja valita juuri sinun elämäntyyliisi sopiva kynsipalvelu. Kokonaisuus, jolla saadaan paras ja pitkäkestoisin lopputulos. Olemme jokainen yksilöitä ja niin ovat myös luonnonkyntemme, jotka vaikuttavat lopputulokseen olipa kyseessä sitten oman kynnen vahvistus tai rakennekynnet.

Pysyvyysongelmia rakennekynsissä? Lupaamme löytää myös sinulle pysyvän kynsiratkaisun ja mahdollisuuden nauttia kauniista kynsistäsi. Näet kynsiteknikoidemme töitä Instagramista tileiltä @elamyshoitolausva, @qibystorm ja @studiomariakatriina

Kynsipalveluihin annamme aina laatutakuun, jonka edellytyksenä on kynsien kotihoito-ohjeiden noudattaminen. Kattavat ohjeemme löydät sivun alalaidasta. Pidäthän siis hyvää huolta kynsistäsi!

Takuu ei koske luonnollista kulumista, yksittäisten kristallien irtoamista, tapaturmia tai asiakkaan omasta käytöstä johtuvaa kynsien rikkoutumista. 

Rakennekynnet

Lähetäthän aina uusia rakennekynsiä varatessasi kuvan kynsistäsi. Näin pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua ja saat juuri sinulle sopivat kynnet.

Rakennekynnet tehdään geelillä tai akryyligeelillä muotteja käyttäen. 

Rakennekynsien suositeltu huoltoväli on 3–4 viikkoa. Ilmoitathan puuttuvista kynsistä huoltoaikaa varatessasi.

Geelilakkaus

Geelilakkaus muistuttaa perinteistä kynsien lakkaamista, mutta antaa pitkäkestoisemman lopputuloksen. Kynnet lakataan ensin pohjageelillä, jonka jälkeen laitetaan 1-3 värikerrosta tarpeen mukaan ja lopuksi kiiltogeeli.  

Geelilakkausien suositeltu huoltoväli on 2-3 viikkoa. Huollossa poistetaan edellinen lakkaus hellävaraisesti liottamalla tai kevyesti sähköviilalla, jolloin luonnonkynsi pysyy lakkauksen alla aina hyväkuntoisena.

Oman kynnen geelivahvistus

Oman kynnen geelivahvistus tehdään lisäämättä kynsiin pituutta, ohuella, pehmeällä joustavalla manikyyrigeelikerroksella.

Vahvistus on vahvempi kuin geelilakkaus, mutta ohuempi ja joustavampi, kuin rakennekynnet. Geelivahvistus voidaan tehdä myös rakennekynsigeelillä, jolloin lopputuloksesta saadaan kovempi ja kestävämpi.

Hinnasto

Geelilakkaus uudet yksivärinen. Geelilakkaus tehdään oman luonnonkynnen päälle. Manikyyri, pohjageeli, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeeli. Halutessasi koristelut, valitsethan lisäksi koristelupaketin! Suosittelemme geelilakkauksen uusimista 2-3 viikon välein.

Geelilakkauksen huolto yksivärinen. Vanhan lakkauksen poisto, manikyyri, pohjageeli, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeeli. Halutessasi koristelut, valitsethan lisäksi koristelupaketin. Suosittelemme geelilakkauksen uusimista 2-3 viikon välein.

Luonnonkynnen kevyt vahvistus on hieman kestävämpi kuin geelilakkaus ja tehdään erityisellä Mosaic Rubber cover base-geelillä. Tässä palvelussa valittavanasi on kirkas geeli tai 16 ihanaa nudesävyä. Kevyellä vahvistuksella saadaan hieman korjattua kynnen muotoa, mutta ei lisättyä pituutta. Palvelussa käytettävät geelit ovat todella joustavia, mutta kestäviä ja pysyvät kynnellä erinomaisesti. Loistava palvelu sinulle, jos haluat kestävät ja siistit kynnet, mutta et niinkään syty voimakkaista väreistä tai koristeluista.
Jos haluat laajemman värivalikoiman tai koristeluita, valitse geelivahvistus ja haluamasi koristelupaketit.

Geelivahvistus huolto yksivärinen. Geelivahvistus tehdään oman luonnonkynnen päälle. Manikyyri, pohjageeli, manikyyrigeeli, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeeli. Suosittelemme geelivahvistuksen uusimista 3-4 viikon välein.

Oman kynnen geelivahvistus yksivärinen. Geelivahvistus tehdään oman luonnonkynnen päälle. Manikyyri, pohjageeli, manikyyrigeeli, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeeli. Suosittelemme geelivahvistuksen uusimista 3-4 viikon välein.

Rakennekynsien huolto geelillä tai akryyligeelillä. Huolto sisältää yhden värin, halutessasi koristelut, varaa lisäksi haluamasi koristelupaketti. Huollon hintaan kuuluu yhden kynnen korjaus, seuraavat 5min/8€/kpl. Jos kynsiä on katkennut yli 4kpl varaa aika uusiin kynsiin. Ilmoita puuttuvista kynsistä ajanvarauksen yhteydessä.

Suosittelemme rakennekynsien huoltoa 3-4 viikon välein. Yli 5 viikon huoltovälillä varaa aika uusiin kynsiin.

Kynsihuolto uusille asiakkaille. Varaat tämä palvelu, jos sinulla on muualla tehnyt rakennekynnet tai oman kynnen geelivahvistus tai jos olet epävarma, mikä palvelu sinulla on kynsissäsi. Kynsien huolto tehdään geelillä tai akryyligeelillä. Huolto sisältää yhden värin, halutessasi koristelut, varaa lisäksi haluamasi koristelupaketti.

Vaihtohuollon aikana ehdimme korjata max 4 kynttä, jos kynsiä on katkennut yli 4kpl varaathan ajan uusiin kynsiin. Ilmoita puuttuvista kynsistä ajanvarauksen yhteydessä. Suosittelemme rakennekynsien huoltoa 3-4 viikon välein. Yli 5 viikon huoltovälillä varaa aika uusiin kynsiin.

IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sopii erityisen hyvin geelilakkauksen, geelivahvistuksen ja rakennekynsien alle luonnonkynttä hoitamaan.

Uudet rakennekynnet sisältää manikyyrin, pohjageelin, rakennekynnet joko geelillä tai akryyligeelillä käyttäen muotteja valitsemassasi pituudessa sekä toivomasi värin. Halutessasi koristelut, lisääthän ne haluamasi koristelupaketin mukaisesti.

Lähetä aina kuva kynsistäsi whatsappilla tai tekstiviestillä, kun varaat aikaa uusiin kynsiin. Näin pystymme takaamaan sinulle parhaan mahdollisen kynsipalvelun. Suosittelemme rakennekynsien huoltoväliksi 3-4 viikkoa pituudesta ja elämäntavastasi riippuen.

Uudet rakennekynnet sisältää manikyyrin, pohjageelin, rakennekynnet joko geelillä tai akryyligeelillä käyttäen muotteja valitsemassasi pituudessa sekä toivomasi värin. Halutessasi koristelut, lisääthän ne haluamasi koristelupaketin mukaisesti.

Lähetä aina kuva kynsistäsi whatsappilla tai tekstiviestillä, kun varaat aikaa uusiin kynsiin. Näin pystymme takaamaan sinulle parhaan mahdollisen kynsipalvelun. Suosittelemme rakennekynsien huoltoväliksi 3-4 viikkoa pituudesta ja elämäntavastasi riippuen.

Koristelupaketti kynsipalveluihin

Koristelupaketti kynsipalveluihin

2-4 katkenneen rakennekynnen korjaus huollon yhteydessä. Hinta 8€/kynsi. Jos kynsiä on katkennut enemmän kuin 4kpl, varaa aika uusiin kynsiin. Yhden katkenneen kynnen korjaus kuuluu huollon hintaan.

Koneellinen manikyyri, kynsien muotoonviilaus, kynsinauhaöljy ja käsivoide. Sopii myös miehille!

IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita.

Klassiseen käsihoitoon sisältyy käsien kylvetys, koneellinen manikyyri, käsien kevyt hieronta ja halutessasi lakkaus tavallisella kynsilakalla (lakkapullo kuuluu hoidon hintaan).

Rakennekynsien tai oman kynnen geelivahvistuksen poisto. Sisältää kynttä vahvistavan ja hoitavan IBX-hoidon.

Kynsien kotihoito-ohjeet

 • Käytä kynsinauhaöljyä päivittäin sekä kynsinauhoille, että kynnen alapuolelle.
 • Kosteuta käsiä hyvällä ja ravitsevalla käsivoiteella.
 • Huolehdi hyvin käsihygieniasta. Pese kynnenaluset tarvittaessa kynsiharjalla, ettei niiden alle pääse kertymään likaa.
 • Älä nypi/pure kynsiä tai niiden ympärysihoa.
 • Käytä kumihanskoja siivotessasi ja puutarhassa. Vältyt näin turhien kemikaalien pääsyltä kynsille sekä lian kertymiseltä niiden alle.
 • Voit lakata rakennekynsiä halutessasi. Huomioithan, että lakat tulee poistaa asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Asetoni saattaa sulattaa kynsipalveluissa käytettäviä geelituotteita ja poistaa kiiltoa. 
 • Voit tarvittaessa lyhentää kynsiä itse viilaamalla paperiviilalla. Suosittelemme kuitenkin, että lyhentäminen tapahtuisi aina huollon yhteydessä.
 • Älä käytä kynsiliimaa! Jos kynsi menee rikki, varaathan korjausajan. Liimattu kynsi kerää kosteutta ja likaa ja voi pahimmillaan aiheuttaa kynnessä pahan bakteeritulehduksen.
 • Muista, että huollon tarkoitus on ylläpitää kauniita kynsiä! Huolto kannattaa varata heti kynsienlaiton yhteydessä, näin varmistat pääsyn huoltoon ajallaan.
 • Huomioithan, että luonnonkynsi kasvaa rakennekynnen alla normaalisti ja rakennekynsimassa siirtyy sen mukaan jättäen kynsinauha-alueelle kasvurajan. Normaalin kasvun mukana myös kynnen design ja koristelu siirtyy ”ylemmäs”.
Elämyshoitola Usva geelilakkaukset omaan kynteen.
Elämyshoitola Usvassa valmistetut tummat rakennekynnet
Omien kynsien geelivahvistus Elämyshoitola Usva

Ohjeet kynsihuollon varaamiseen

 • Huoltoväli vaihtelee aina asiakkaan luonnonkynnen kasvunopeudesta sekä elämäntavoista riippuen. Keskimääräinen huoltoväli on 3–4 viikkoa.
 • Tavallisella huoltoajalla ei ehditä korjaamaan kuin yksi katkennut kynsi.
 • Jos kynsiä on katkennut 2–4 kpl, varaathan lisäajan. Kynsien uusimisesta huollon yhteydessä veloitetaan 8 €/kpl
 • Jos kynsiä on katkennut enemmän kuin 4, varaathan ajan uusiin kynsiin. Jos kynnet katkeilevat jatkuvasti, ne eivät ole elämäntapaasi sopivat. Tällöin suosittelemme lyhyempää mallia ja/tai erilaista muotoa.
 • Koristeluihin tulee aina varata lisäaikaa. Nettiajanvarauksessa on lisäpalveluissa listattu erilaiset koristeluvaihtoehdot. Jos et tiedä mitä valita, valitse koristelupaketti M. Koristelut veloitetaan aina tehdyn työn perusteella.
 • Poista mahdolliset lakkaukset aina ennen huoltoa! Kynsilakan poisto huollon yhteydessä vie aina aikaa varsinaiselta huollolta. Tavallinen kynsilakka voi pahimmassa tapauksessa pilata huollossa käytettävät poranterät. Veloitamme kynsilakan poistosta 10 €.

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!