Meikkaukset

Meikkaukset arkeen ja juhlaan ammattitaidolla Elämyshoitola Usvasta. Juuri sinulle suunniteltu meikki korostaa kasvojesi parhaita puolia ja saa sinut tuntemaan itsesi upeaksi ja itsevarmaksi niin arjessa kuin juhlassa.  Meikillä pystyt myös tuomaan omaa persoonallisuuttasi esiin tai leikitellä erilaisilla tyyleillä. 

Taitavat meikkaajamme huomioivat meikkauksia tehdessään sinun toiveesi sekä tottumuksesi ja luovat juuri sinulle parhaiten sopivan meikkityylin.

Toteutamme kaikki meikkaukset Zao Make-Up -meikkibrändin tuotteilla, jotka ovat 100 % luonnollisia ja Ecocert-luomusertifioituja. Meikkivalikoimasta löytyy upeita sävyjä, joka makuun. Zaon meikit toimivat loistavasti niin arkikäytössä, kuin kestävämmässä juhlameikissä.

Kaikki Zaon meikit on pakattu eleganttiin ja ekologiseen uudelleen täytettävään bamburasiaan. Bambua on käytetty myös tuotteissa itsessään. Zaon tuotteet ovat laadukas, ekologinen sekä eettinen valita.

Hinnasto

Häämeikki. Sisältää koemeikin ja sulhasen puuteroinnin. Koemeikissä meikki tehdään kuten hääpäivänä.

Häämeikki ja sulhasen puuterointi. Sisältää häämeikin suunnittelun (värit, toiveet yms.) ja silmämeikin testauksen ennen hääpäivää.

Säteilevänä juhliin!

Kevyt, raikas ja heleä päivämeikki.

 
Upea tumma meikkaus, punainen huulipuna. Elämyshoitola Usva Seinäjoki.
Persoonalliset meikkaukset Elämyshoitola Usvasta

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!