Henkilökohtainen tuoteneuvonta

Voit varata Elämyshoitola Usvaan maksuttoman henkilökohtaisen tuoteneuvonnan. Varaamalla ajan varmistat, että ehdimme paneutumaan ongelmaasi, sekä opastamaan ja neuvomaan, mitkä ihonhoitotuotteet sopivat parhaiten juuri sinun ihotyypillesi.

esimerkit

Hoitolassamme käytössä olevista tuotesarjoista löydät avun pieniin ihon tukkeumiin kuin haastavaan akneen ja rosaceaan.  Tuotevalikoimastamme löytyy kuukauden mittainen starttipaketti aknenhoitoon, jolla pääset alkuun hoitopolullasi.  Tavoitteenamme on aknen kokonaisvaltainen hallintaan saaminen ja haluamme olla aidosti asiakkaidemme tukena. 

Suomalainen iho on usein kuiva ja perusteellisen nesteytyksen ja kosteutuksen tarpeessa ja tästä syystä myös reagoi herkästi esimerkiksi lämpötilavaihteluihin. Hyvällä kosteutuksella ja ihotyypin mukaisella voiteella tai kasvoöljyllä parannetaan ihon suojabarriääriä ja kosteustasapainoa. 

Ikääntymisen tai auringon mukanaan tuomia pigmenttimuutoksia voidaan hoitaa esimerkiksi entsymaattisella kuorinnalla ja vitamiinipitoisilla hoitovoiteilla. 

Hoitolan valikoimasta löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja jalkojen ihonhoitoon. Tuotteita löytyy sekä perinteisinä voiteina että nopeasti imeytyvinä Footlogix-vaahtovoiteina. Ongelman laajuus, ihotyyppi ja hoitovoiteen sisältämien hoitavien ainesosien pitoisuus määrittelevät parhaan mahdollisen tuotteen jaloillesi. 

Hoitolan valikoimassa on erikoisvoiteita hikoileville ja/tai ärtyneille jaloille. Voiteiden tehoa voi täydentää jalka- ja kenkädeodoranteilla. 

Elämyshoitola Usvan yrittäjä Veera Storm hoitolassa.
Elämyshoitola Usvassa käytettäviä ihonhoitotuotteita

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!